Public Pixels

Je bent nu hier:

Websites

Jouw plek op het internet

Met een eigen website ben je te vinden op het web, bijvoorbeeld via Google, social media en digitale reclame. Je wil met je website een duidelijke impressie achterlaten van jouw bedrijf en klanten informeren over wat je doet en waarom je dat doet.

De opmaak van je website is daarbij belangrijk. Een verzorgde website straalt uit dat je tijd en energie hebt gestoken in je merkidentiteit. Dit maakt jouw bedrijf aantrekkelijker en toegankelijker, wat ervoor zorgt dat potentiële klanten sneller contact met je opnemen.

Ons als partner

Wij zetten samen met jou je website op. Om je goed te kunnen helpen gaan we eerst vrijblijvend in gesprek om een beeld te krijgen van wat jij wilt met je website. Wanneer dit duidelijk is komen we met een voorstel waar je geen nee tegen kan zeggen.

Onze websites gebruiken een publicatieplatform (wordpress) als basis, waarmee jij gemakkelijk de teksten en foto’s op je website kan aanpassen. Naast deze basis zorgen we voor een websitethema passend bij jouw visie. Deze kopen we aan of ontwikkelen we zelf, afhankelijk van jouw budget.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat je kan inzien wat voor bezoekers er op je website komen en waar zij naar zoeken. Zo pas jij jouw strategie gemakkelijk aan op de interesses van je klanten.

Interesse?

Bel dan even met Johan op +31 6 51 95 24 61 of neem op een andere manier contact op.